Festés

Egészségünk, de jó közérzetünk érdekében is fontos, hogy a helyiség falainak tisztasága, épsége megfelelő legyen, ezért ajánlott évente legalább egyszer tisztasági festésre sort keríteni.

Mivel a színek hatással vannak hangulatunkra, nem mellékes, milyen színösszeállítást választunk. Színes festéssel - a színek célirányos alkalmazásával optikailag is befolyásolhatjuk  a teret, nagyobbnak, magasabbnak tűnővé, meghittebbé, vagy éppen letisztultabbá változtathatjuk.

Ha lényeges a végeredmény, javasolt szaktanácsot kérni.

A falak egy-, vagy különböző színre festése ízlésesen, harmonikusan kombinálható tapétázással, szegőléccel való díszítéssel, faltetoválással, falmatricázással. Erről bővebben a 'Faldíszítés' fülre kattintva olvashat.

Ha Ön a klasszikus stílust kedveli, válassza a hagyományos egy- vagy többszínű festést, antikolást, satírozástbatikolást, flóderozást, vagy a klasszikus hengerminta alkalmazását.

Egyedi elvárású, kreativitást igénylő megrendeléseket is teljesítek. A RAL-színskála alapszínkódjait megtalálhatja, ha a bal oldalon található menüsorban rákattint a "RAL-SZÍNSKÁLA" menüpontra.

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is, amelyekről a bal oldali menüpontokra kattintva olvashat.